"Technologie kan ons helpen om een toekomst te realiseren waar iedereen gelijkwaardiger is."
Flow Pilots Antwerpen
#digitaal

Dewi Van De Vyver, CEO Flow Pilots en ICT Women of the Year, gelooft in de kracht van technologie.

Beschrijf in één zin waarover je idee gaat

Ik geloof heel sterk in de kracht van technologie. Technologie kan ons helpen om een toekomst te realiseren waar iedereen gelijkwaardiger is.

Wie ben je en waar wil je naartoe met jouw idee?

Bij Flow Pilots bouwen we digitale producten op mensenmaat.
We bevinden ons in het epicentrum van de emerging technologies van vandaag. Denk maar aan AI, IOT, 5G, video surveillance, … Al deze technologieën genereren data die op een of andere manier bij een eindgebruiker moeten geraken. De vraag waar wij ons vooral mee bezighouden is wie die eindklant is en welke behoeften deze ontvanger heeft. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat hetgeen de eindgebruiker in handen krijgt, iets is dat deze persoon ook écht graag wil gebruiken.

"Technologie kan ons helpen om een toekomst te realiseren waar iedereen gelijkwaardiger is."
Waarom heb je beslist om die richting uit te gaan? Welke stappen heb je reeds gezet?

Ik droom van een gelijkwaardige wereld waar iedereen zijn eigen plek kan en mag hebben en waar er geen hiërarchie is tussen mensen. Technologie kan ons daarbij helpen.

Wanneer is jouw idee geslaagd?

Met de ondersteuning van technologie helpen we burgers te voeden met de informatie die hen toekomt om vooruit te raken in het leven. Informatie die spontaan bij hen terecht komt en waar ze niet actief naar op zoek moeten gaan.

____________________________________________________________________________________________________

Heb jij ook een concreet plan of sterke visie om onze maatschappij op een duurzame, gezonde of digitale manier te laten groeien? Deel jouw idee en kom in contact met potentiële partners die je hierbij kunnen ondersteunen.