"We willen iedereen een plekje kunnen geven, want wij geloven dat verenigingen de maïzena van Vlaanderen zijn."
Elisabet Grimbergen
#visie

Het plan van Elisabet Lamote, cofounder van Trooper

Beschrijf in één zin waarover je idee gaat

Wij vinden dat verenigingen de middelen verdienen om hun droom te kunnen realiseren. In de toekomst zouden wij via ons online platform Trooper voor de helft van de Vlaamse verenigingen elk jaar voldoende inkomstmiddelen willen voorzien.

"We willen iedereen een plekje kunnen geven, want wij geloven dat verenigingen de maïzena van Vlaanderen zijn."
Waarom heb je beslist om die richting uit te gaan? Welke stappen heb je reeds gezet?

Wanneer je je aankoop doet via Trooper bij een aangesloten webshop, schenken zij een percent aan de vereniging van jouw keuze. Sinds het ontstaan van Trooper zijn er al meer dan 6.000 verenigingen aangesloten, werd er al meer dan twee miljoen euro ingezameld voor verenigingen. Daarbij gaat het niet alleen om erkende verenigingen. Ook feitelijke verenigingen, die geen recht hebben op subsidies, kunnen via Trooper de nodige middelen bekomen.

Wanneer is jouw idee geslaagd?

We willen iedereen een plekje kunnen geven: groot, klein, jong of oud. Want wij geloven dat verenigingen de maïzena van Vlaanderen zijn.

____________________________________________________________________________________________________

Heb jij ook een concreet plan of sterke visie om onze maatschappij op een duurzame, gezonde of digitale manier te laten groeien? Deel jouw idee en kom in contact met potentiële partners die je hierbij kunnen ondersteunen.

Meer weten
over dit project?
Bezoek de website