"Ook overheden en grote industrie hebben baat bij digitalisering"
Rombit
#digitaal

Rombit helpt overheden en industrie met digitaliseren

Wie ben je en waar wil je naartoe met jouw idee?

Ik ben Jorik, de founder en chief evangelist van Rombit.

Ik heb Rombit acht jaar geleden opgericht omdat ik de industrie en de overheid wou helpen met te digitaliseren. In dat opzicht ben ik toen begonnen met Rombit om vanuit de cloud hen te gaan helpen echt te gaan connecteren, te digitaliseren en hun data te gaan visualiseren.

Momenteel ben ik vooral bezig met Rombit bekend te maken op het internationaal toneel.

"Ook overheden en grote industrie hebben baat bij digitalisering"
Wat zijn de concrete doelstellingen van jouw idee en hoe plan je die aan te pakken?

Dat we Vlaamse technologie wereldwijd nog meer bekendheid kunnen geven, en dat mensen wereldwijd leren kennen wat voor een technologisch en intellectueel landschap Vlaanderen is, en wat de mogelijke oplossingen - niet alleen van ons, maar ook van onze partners hier - zijn, en welke impact die kunnen hebben op de wereld.

We zien dat momenteel de sales het hardst aan het gaan is in Amerika, dat daar de interesse voor onze device gigantisch is, en ook de opportuniteiten. We denken dat we met onze technologie niet alleen in Amerika, niet alleen in Azië maar ook in Europa effectief overheden en industrie kunnen helpen om te digitaliseren.

Wanneer is jouw idee geslaagd?

Mijn plan bij Rombit is geslaagd wanneer HSEQ-managers van grote, complexe industriële sites wereldwijd verbeteringen willen aanbrengen op hun site ten behoeve van safety en security.

____________________________________________________________________________________________________

Heb jij ook een concreet plan of sterke visie om onze maatschappij op een duurzame, gezonde of digitale manier te laten groeien? Deel jouw idee en kom in contact met potentiële partners die je hierbij kunnen ondersteunen.

Meer weten
over dit project?
Bezoek de website